Followers

Monday, January 27, 2014

Heavy Lunch Chicken Chop + Nasi Goreng

Haduii...Gara-gara nak memenuhi cita rasa adik-adik Ida yang nak makan chicken chop. So, Ida pun buatkan la untuk makan tengah hari kiteorang, chicken chop, nasi goreng simple, whipped potato, coslow, kentang goreng, serta sayur-sayuran segar. 

Ade lagi tak, ade lagi tak? Dah..semua tu dah cukup banyak untuk buatkan perut ni kenyang tak larat..haisssh..



Okey....kalau nak tengok resepi dia rujuk je la resepi yang dah update sebelum ni.  So, ini la hidangan yang boleh dikatakan 'heavy' jugak la...



Tapi alhamdulillah, boleh tahan la sedap jugak...bukan Ida yang cakap..adik-adik dan husband yang cakap...;P




Emm....Alhamdulillah...:)






2 comments:

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...