Followers

Sunday, May 21, 2017

Nurraysa Raya Sale 2017: Dapatkan Produk Nurraysa dengan Harga Lebih Murah!!

AIDILFITRI SALE KEMBALI LAGI!

Ehh...awal bebenor plak sale raya Nurraysa ni. Betul ke ni?? Ha..Kalau uolls nak tahu, Raya Sale atau Aidilfitri Sale Nurraysa 2017 telah pun bermula pada 15 Mei 2017 sehingga 30 Jun 2017

Tak de awalnya uolls, sebab time ni la waktu korang nak berjimat. Kenapa pulak? Bila dah masuk bulan puasa, dan dah dekat nak raya macam-macam lagi uolls nak beli tau. Baju raya nak kena beli, kuih raya nak kena beli, hiasan rumah nak kena beli..itu nak baru, ini nak baru..semua tu nak kena beli.. 

Kalau last-last baru uolls nak beli mau bankrupt poket tu.. So, beli sikit-sikit dari awal, jadi tak de la pening kepala di saat-saat akhir nanti. Kan,kan...?

Haa.. korang mesti tak sabarrr kan nak dapatkan produk Nurraysa dengan harga promosi.
Nah! Mulai 15 Mei 2017 hingga 30 Jun 2017 korang akan menikmati harga promosi kaw kaw tau.  😍😍


Jom tengok set harga sale produk-produk Nurraysa. "Alamak! Saya dah ada produk yang ni, saya cuma nak produk yang ni je." Jangan risau harga loose satu-satu produk pun ada.. boleh refer sini. Walaubagaimanapun harga ada juga yang tak sama setiap sale, harga berlainan. Harga adalah tidak termasuk kos pos. 

Saturday, May 13, 2017

Kenali Produk Nurraysa: Kenapa perlu memiliki Produk Nurraysa?


"Kenapa perlu pilih produk Nurraysa Beauty sebagai pilihan utama ANDA ?? "

Nurraysa Jamu VHerb: Info dan Kelebihannya

NURRAYSA  V HERB


NURRAYSA V HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi .

Kurma Nurraysa: Khasiat dan Info Kurma Lu'Lu'


🌴 KURMA LU'LU' 🌴 
KEISTIMEWAAN



🔹 isi tak lembik tapi lembut
🔹 rase tak terlalu manis tapi sedap
🔹 takde tangkai
🔹 Jenis lu'lu' bermaksud mutiara, berwarna lebih cerah berbanding kurma ajwa (kurma nabi)

Nurraysa Collagen Powder: Info dan Testimoni

JOM KENALI NURRAYSA COLLAGEN POWDER (NCP)😍

NCP adalah supplement dalaman yang membantu anda menjadi sihat dan cantik dengan mudah, hanya koyak dan kemam sahaja(",)

NURRAYSA: PROMOSI BULAN MEI 2017

Salam..

Salam bersua buat semua pembaca yang dirinduiii...Amboi, dah kenapa ni..huhu..ye la, memang rindu sangat nak update info pasal Nurraysa, tapi apakan daya kekangan masa yang tak mengizinkan.. sob,sob...:( 


Haa..korang..kan dah cakap rugi la kalau tak beli produk Nurraysa time ada sale sebelum ni. Sekarang ni harga produk Nurraysa dah kembali harga asal tau. Memang sangat ketara la dari segi perbezaan harganya. Sampai bila? Bila ada sale lagi?? Itu hakak tak tau, harap-harap la Nurraysa akan buat sale lagi kan..

Tapi!!


HARGA BUKAN PENGHALANG!


Walaupun bulan ni Nurraysa tanpa sale, dan harga produk telah kembali pada harga ASAL tapi customer tetap CARI Nurraysa.. 



Kenapa?? Kerana rangkaian produk Nurraysa produk MESRA WUDUK, BEBAS BAHAN KIMIA merbahaya dan mendapat keLULUSan dari KKM dan paling penting dijamin HALAL.


Terima kasih pengguna setia Nurraysa..

Namun demikian masih ada produk yang ada offer sepanjang bulan ni tau. Antaranya:

1. Collagen Powder
Wow!! Jangan ada yang terlepas untuk 'grab' lagi tau..

Sunday, April 23, 2017

DROPSHIP NURRAYSA DIPERLUKAN BERNIAGA TANPA MODAL

Salam...


Haii korang..nak cari duit poket atau terus menjadi pendapatan tetap korang?? Siapa tahukan rezeki memihak pada korang. Belum cuba, belum tahu tau. Apa yang penting mesti positif diiringi dengan usaha dari diri kita sendiri. 





Dekat website, media sosial semua dah heboh sale untuk raya uolls.. Apa persediaan korang. Jom cari duit raya...Hakak mengalu-alu sesiapa yang ingin menjadi dropship Nurraysa. Yang jauh ke yang dekat ke tak jadi masalah. 





JOM CARI DUIT RAYA ! 💰


“PERHATIAN:

‘’DROPSHIP DIPERLUKAN BERNIAGA TANPA  MODAL’’

     ❤️ TAPI UNTUNG BESAR❤

Kami sedang mencari Dropship yang betul betul serius yang nak tambah pendapatan sahaja.Yang rajin dan ada usaha.Yang betul betul nak gaya hidup dari biasa ke luar biasa!

Nah..Nak bagi korang kira-kira sikit...
InsyaAllah korang pun boleh berjaya..yang penting kene ada kemahuan dulu, di situ ada jalan. Betul tak..

Nak lagi best???

kami akan masukkan anda ke dalam support group.Dan kami akan berikan tips marketing.Kami tak akan biarkan anda terkapai kapai sendiri.

Yang penting USAHA,RAJIN dan ADA KEMAHUAN!!!.



====================
KELEBIHAN DROPSHIP
====================

❌Tak perlu keluar modal

❌Tak perlu simpan stok

❌ Tak perlu pos barang

✔ Komisen sehingga RM 10/item

✔ hanya perlu buat promosi dan jualan kami poskan order

✅Percuma cara close sale

✅ Cara handle customer

✅ Teknik online dan offline

✅Bahan bahan/testimoni promosi kami sediakan

✅Reward kepada yg buat jualan tertinggi.

✅ Produk berkesan dan repeat order tinggi.

===================
SIAPA YANG LAYAK??
===================

✔ Suri rumah yg ingin tambah pendapatan

✔ student yg ingin tambah side income

✔ penjawat awam dan swasta

✔yang ingin merancang untuk berhenti kerja


➡ Matlamat kami adalah mencipta usahawan yang berjaya dalam bidang perniagaan

👉 PERHATIAN : Hanya Terhad 30 orang sahaja. Jangan Lepaskan Peluang!!

====================
DAFTAR SEKARANG !!!
=====================

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

P/s : Boleh tinggalkan TEL no atau terus whatsapp di no DIATAS untuk respon segera.


Jom!! Jangan lepaskan peluang ini, korang yang di Kelantan sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas, dan Kubang Kerian sangat di alu-alukan. Direct dengan hakak okey..Ayuni - 0196370185






Related Info boleh ke:

>> Nurraysa Beauty



COD Produk Nurraysa Sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian.

Salam uolls..

Nurraysa sana sini sekarang ni kan. Demam produk Nurraysa..Uwaaa.. Produk Nurraysa kian dikenali ramai sekarang ni. Sudah banyak testimoni pengguna-pengguna yang rata-rata puas hati. Hampir seluruh Malaysia malah di Singapore dan negara-negara jiran terdekat produk ini kian dikenali dan semakin mendapat tempat dihati pengguna-pengguna.


Rangkaian produk-produknya semakin menitip populariti di bibir-bibir pengguna. Produk Nurraysa mengukuhkan lagi tapak produk muslim dengan pertambahan bilangan produk-produk baru seperti kurma, jamu, supplement dan sebagainya. 

Bagi memudahkan pengguna-pengguna membeli produk Nurraysa hampir setiap kawasan ada wakil agent dan stokis yang berdaftar. Walaubagaimanapun, jarak bukan penghalang, bagi yang jauh boleh dapatkan produk Nurraysa secara online dan delivery melalui pos. Zaman sekarang, zaman online kan..:) 

Namun, rata-rata pengguna suka untuk dapakan produk melalui 'delivery service' lebih jimat kos pos. Haa..ini yang duk intro panjang lebar ni..=p Nak bagitahu semua warga Kelantan yang berada di sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian yang ingin membeli dan ingin mendapatkan produk Nurraysa boleh la contact hakak okey..

WhatsApp:

Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185


Maklumat lanjut boleh juga ke Nurraysa Beauty.

Friday, March 17, 2017

Glowing DD Moist Cake Nurraysa - Jom! Kenalinya : Fungsi dan Testimoni

Glowing DD Moist Cake Nurraysa merupakan bedak asas 3 in 1 (Foundation + Concealer + Powder). Produk yang agak laris dikalangan pengguna dek kerana peranannya yang memberi kesan wajah cantik yang maksimun!! Kenapa saya cakap macam tu?? Sebab saya sendiri pengguna bedak ini!!=)

Jom kenali Glowing DD Moist Cake Nurraysa.


Apa itu DD? Dynamic Defence. Ianya gabungan antara CC & BB. DD Cream merupakan cream yang memiliki kandungan dari kedua cream tersebut. Dengan maanfaat yang lebih lengkap dari keduanya.

Nama DD sendiri berasal Daily Defense atau Dynamic Do All Cream dan benar-benar memberikan kesan yang terbaik sebagai krim yang merawat kulit.

Berdasarkan namanya DD Cream tidak fokus untuk wajah tapi boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh lain seperti kaki dan tangan.

DD Cream memberikan kelembapan ekstra pada tubuh dan memiliki formula yang sangat ringan. Dapat membantu menyamarkan noda di kulit kerana warnanya menyerupai warna kulit. 

Fungsi

Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
Menutup semua cela dan merawat wajah
Mesra solat
Tanpa silicon
SPF 50++
Free span

Sesuai digunakan sebagai asas makeup dan sesuai digunakan sebelum gunakan Loose Powder Nurraysa.

Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark

Kod Tone Bedak Dd Moist Cake Nurraysa:
Light -kulit cerah ala/cerah putih kuning Fathia Latiff
Medium-kulit sederhana cerah/cerah pink ala naelofar
Dark -kulit sederhana gelap/hitam manis/sawo matang ala dayang nurfaezah

Anda boleh pilih nak kod ape ikut jnis tona kulit anda.

Thursday, March 16, 2017

Testimoni: Sabun Collagen Nurraysa

Semua masalah InsyaAllah ada penyelesaiannya. Sabun Collagen Nurraysa merupakan seketul sabun yang boleh merawat pelbagai masalah kulit. Sangat sesuai digunakan untuk semua golongan termasuk bayi dan ibu hamil.

 Bahan-bahan
✔Glycerin
✔Pure marine collagen
✔Vitamin A
✔Vitamin C
✔Vitamin E
✔Herba
✔Susu kambing
✔Minyak zaitun
Ciri-ciri
✔Berbentuk sabun ketul
✔Mempunyai sijil dr KKM
✔Berkesan dari yang cecair
Cara pakai
  • Kulit Kering
Pakai sabun hanya 1x sehari sahaja. Sabunkan dan terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama di muka..
Bila kulit dah tak kering sangat, boleh guna 2x shari.. kemudian 3x…

  • Kulit Berminyak
Cuci 3x sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun dimuka dalam 2@3 minit. Lebih xpe.. Kemudian bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau)
  • Kulit Normal
Cuci muka 2x sehari dengan caranya buihkan sabun ke muka, biarkan 1 minit, Kemudian bilas.
  • Kulit berjeragat
Basahkan sabun sikit dan sapu sabun kat muka yang masih kering. Kemudian baru buihkan & sental di tempat bermasalah. Dalam 1@2minit baru bilas.
Boleh juga, time duduk tengok tv ke.. sambil-sambil sental sabun di bahagian jeragat.
  • Kulit ruam
Ruam biasa – Buihkan sabun dalam air, kemudian bilas muka dengan air tersebut dan lap kering
Ruam teruk – buihkan sabun pada bahagian ruam, biarkan 3-5 minit, kemudian bilas dan lap kering
  • Masker
Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun dari tidur terus bilas

 USP
– Organik
– Bebas bahan kimia
– Tanpa SLES dan paraben
-> selamat untuk semua peringkat umur
-> membantu selesaikan semua masalah kulit.
Bertindak sebagai agen pembersih dan menyihatkan kulit.
Membantu menyelesaikan masalah :
👉🏻 Kulit sensitif
👉🏻 Kulit berminyak
👉🏻 Kulit kusam
👉🏻 Kulit berjeragat
👉🏻 Jerawat
👉🏻 Panau
👉🏻 Eczema
👉🏻 Parut jerawat
👉🏻 Kurap
Kelebihan. Antaranya:
– Membantu mengecutkan jerawat
– Memudarkan parut jerawat
– Memudarkan jeragat
– Membantu mengembalikan kulit wajah yang sihat
– Melegakan gatal-gatal
– Memudarkan panau
– Membersih & mencerahkan kulit
– Menganjalkan kulit
– Menjadikan tona kulit sekata
– Meredakan ruam (termasuk baby)
– Mengecilkan pori-pori
– Melembapkan kulit wajah
– Mengurangkan kulit Berminyak

Testimoni Pengguna

Menyelesaikan masalah kulit muka.

Sesuai juga untuk bayi yang mempunyai masalah kulit. 

Saturday, February 11, 2017

Nurraysa : Chinese New Year Sale 2017 !!

Salam readers.. Good News for Nurraysa Lovers!! Sempena Chinese New Year (CNY) 2017 semua produk Nurraysa ada sale kaw-kaw punya bermula dari 21 Jan 2017 - 28 Feb 2017. 
Untuk maklumat lanjut mengenai produk-produk Nurraysa bolehlah tengok sini

Rugi kalau korang tak beli sekarang sebab harga sale memang betul-betul MURAH!!

Produk Nurraysa : Jom Kenali dan Ketahui Kelebihan Serta Rahsia Kecantikan Produk Nurraysa !!

Salam siaran buat semua kunjungan ke blog id_ayuni..hehe.. Walaupun dah lama tak bersiaran, namun harapan saya semoga semua sihat-sihat sahaja. 

Ada a good new buat semua terutama NURRAYSA LOVERS! Tak kenal maka tak cinta kan. So, jom kita dekati produk pilihan ramai, iaitu NURRAYSA. 

Selalu dengar kan..*NURRAYSA MESRA WUDHU DAN MESRA SOLAT*😱 Apa tu?🤔

Jom baca kenapa ianya Mesra Wudhu dan Mesra Solat?

😘 *Mesra Wudhu*
🌿 Produk yang mudah dicuci tanpa perlu menggunakan sabun/ make up remover. Hanya cuci berkali kali dengan air biasa sudah mencukupi kerana air boleh menembusi liang roma disebabkan tiada bahan water proof seperti silikon.
😘 *Mesra Solat*
🌿 Selepas berwudhu boleh make up dengan produk Nurraysa kerana tiada bahan terlarang yang tidak halal. InshaaAllah.


Sementara sekarang tengah ada sale ni, jom ramai-ramai shopping Nurraysa. Time sale boleh di katakan harga giler-giler murah berbanding harga biasa. 


Antara produk-produknya adalah seperti Sabun Kolagen, Suplement, Perfume, Set Bodycare, Set Makeup dan Set Skincare.

Jom kita tengok satu-satu yer...

Sabun Kolagen.
Promosi CNY (21 Jan 2017-28 Feb 2017) - RM31 sahaja.
Suplement
Promosi CNY (21 Jan 2017-28 Feb 2017) - RM65 sahaja.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...