Followers

Saturday, May 13, 2017

NURRAYSA: PROMOSI BULAN MEI 2017

Salam..

Salam bersua buat semua pembaca yang dirinduiii...Amboi, dah kenapa ni..huhu..ye la, memang rindu sangat nak update info pasal Nurraysa, tapi apakan daya kekangan masa yang tak mengizinkan.. sob,sob...:( 


Haa..korang..kan dah cakap rugi la kalau tak beli produk Nurraysa time ada sale sebelum ni. Sekarang ni harga produk Nurraysa dah kembali harga asal tau. Memang sangat ketara la dari segi perbezaan harganya. Sampai bila? Bila ada sale lagi?? Itu hakak tak tau, harap-harap la Nurraysa akan buat sale lagi kan..

Tapi!!


HARGA BUKAN PENGHALANG!


Walaupun bulan ni Nurraysa tanpa sale, dan harga produk telah kembali pada harga ASAL tapi customer tetap CARI Nurraysa.. 



Kenapa?? Kerana rangkaian produk Nurraysa produk MESRA WUDUK, BEBAS BAHAN KIMIA merbahaya dan mendapat keLULUSan dari KKM dan paling penting dijamin HALAL.


Terima kasih pengguna setia Nurraysa..

Namun demikian masih ada produk yang ada offer sepanjang bulan ni tau. Antaranya:

1. Collagen Powder
Wow!! Jangan ada yang terlepas untuk 'grab' lagi tau..



Nurraysa juga ada offer untuk produk ni, sempena 'new produk release' iaitu Kurma dan juga Jamu VHerb. Susah tau nak dapat harga pengenalan yang macam ni semua tak sabar nak grab.

 2. Kurma Nurraysa


3. Jamu VHerb


Walaubagaimana pun produk-produk Nurraysa yang lain pun masih lagi 'harga mampu beli'. Antaranya:




Ada lagi tau produk-produk lain. Nak tahu lebih lanjut boleh la hubungi 0196370185 sekarang!!








No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...