Followers

Sunday, May 21, 2017

Nurraysa Raya Sale 2017: Dapatkan Produk Nurraysa dengan Harga Lebih Murah!!

AIDILFITRI SALE KEMBALI LAGI!

Ehh...awal bebenor plak sale raya Nurraysa ni. Betul ke ni?? Ha..Kalau uolls nak tahu, Raya Sale atau Aidilfitri Sale Nurraysa 2017 telah pun bermula pada 15 Mei 2017 sehingga 30 Jun 2017

Tak de awalnya uolls, sebab time ni la waktu korang nak berjimat. Kenapa pulak? Bila dah masuk bulan puasa, dan dah dekat nak raya macam-macam lagi uolls nak beli tau. Baju raya nak kena beli, kuih raya nak kena beli, hiasan rumah nak kena beli..itu nak baru, ini nak baru..semua tu nak kena beli.. 

Kalau last-last baru uolls nak beli mau bankrupt poket tu.. So, beli sikit-sikit dari awal, jadi tak de la pening kepala di saat-saat akhir nanti. Kan,kan...?

Haa.. korang mesti tak sabarrr kan nak dapatkan produk Nurraysa dengan harga promosi.
Nah! Mulai 15 Mei 2017 hingga 30 Jun 2017 korang akan menikmati harga promosi kaw kaw tau.  😍😍


Jom tengok set harga sale produk-produk Nurraysa. "Alamak! Saya dah ada produk yang ni, saya cuma nak produk yang ni je." Jangan risau harga loose satu-satu produk pun ada.. boleh refer sini. Walaubagaimanapun harga ada juga yang tak sama setiap sale, harga berlainan. Harga adalah tidak termasuk kos pos. 

Saturday, May 13, 2017

Kenali Produk Nurraysa: Kenapa perlu memiliki Produk Nurraysa?


"Kenapa perlu pilih produk Nurraysa Beauty sebagai pilihan utama ANDA ?? "

Nurraysa Jamu VHerb: Info dan Kelebihannya

NURRAYSA  V HERB


NURRAYSA V HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi .

Kurma Nurraysa: Khasiat dan Info Kurma Lu'Lu'


🌴 KURMA LU'LU' 🌴 
KEISTIMEWAAN



🔹 isi tak lembik tapi lembut
🔹 rase tak terlalu manis tapi sedap
🔹 takde tangkai
🔹 Jenis lu'lu' bermaksud mutiara, berwarna lebih cerah berbanding kurma ajwa (kurma nabi)

Nurraysa Collagen Powder: Info dan Testimoni

JOM KENALI NURRAYSA COLLAGEN POWDER (NCP)😍

NCP adalah supplement dalaman yang membantu anda menjadi sihat dan cantik dengan mudah, hanya koyak dan kemam sahaja(",)

NURRAYSA: PROMOSI BULAN MEI 2017

Salam..

Salam bersua buat semua pembaca yang dirinduiii...Amboi, dah kenapa ni..huhu..ye la, memang rindu sangat nak update info pasal Nurraysa, tapi apakan daya kekangan masa yang tak mengizinkan.. sob,sob...:( 


Haa..korang..kan dah cakap rugi la kalau tak beli produk Nurraysa time ada sale sebelum ni. Sekarang ni harga produk Nurraysa dah kembali harga asal tau. Memang sangat ketara la dari segi perbezaan harganya. Sampai bila? Bila ada sale lagi?? Itu hakak tak tau, harap-harap la Nurraysa akan buat sale lagi kan..

Tapi!!


HARGA BUKAN PENGHALANG!


Walaupun bulan ni Nurraysa tanpa sale, dan harga produk telah kembali pada harga ASAL tapi customer tetap CARI Nurraysa.. 



Kenapa?? Kerana rangkaian produk Nurraysa produk MESRA WUDUK, BEBAS BAHAN KIMIA merbahaya dan mendapat keLULUSan dari KKM dan paling penting dijamin HALAL.


Terima kasih pengguna setia Nurraysa..

Namun demikian masih ada produk yang ada offer sepanjang bulan ni tau. Antaranya:

1. Collagen Powder
Wow!! Jangan ada yang terlepas untuk 'grab' lagi tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...