Followers

Sunday, May 21, 2017

Nurraysa Raya Sale 2017: Dapatkan Produk Nurraysa dengan Harga Lebih Murah!!

AIDILFITRI SALE KEMBALI LAGI!

Ehh...awal bebenor plak sale raya Nurraysa ni. Betul ke ni?? Ha..Kalau uolls nak tahu, Raya Sale atau Aidilfitri Sale Nurraysa 2017 telah pun bermula pada 15 Mei 2017 sehingga 30 Jun 2017

Tak de awalnya uolls, sebab time ni la waktu korang nak berjimat. Kenapa pulak? Bila dah masuk bulan puasa, dan dah dekat nak raya macam-macam lagi uolls nak beli tau. Baju raya nak kena beli, kuih raya nak kena beli, hiasan rumah nak kena beli..itu nak baru, ini nak baru..semua tu nak kena beli.. 

Kalau last-last baru uolls nak beli mau bankrupt poket tu.. So, beli sikit-sikit dari awal, jadi tak de la pening kepala di saat-saat akhir nanti. Kan,kan...?

Haa.. korang mesti tak sabarrr kan nak dapatkan produk Nurraysa dengan harga promosi.
Nah! Mulai 15 Mei 2017 hingga 30 Jun 2017 korang akan menikmati harga promosi kaw kaw tau.  😍😍


Jom tengok set harga sale produk-produk Nurraysa. "Alamak! Saya dah ada produk yang ni, saya cuma nak produk yang ni je." Jangan risau harga loose satu-satu produk pun ada.. boleh refer sini. Walaubagaimanapun harga ada juga yang tak sama setiap sale, harga berlainan. Harga adalah tidak termasuk kos pos. 

 
















Jangan lepaskan peluang dapatkan produk Nurraysa sekarang!!! Cantik dan bergaya di hari raya ini 😘😘

Maklumat lanjut boleh hubungi whatsapp 0196370185 (Ayuni).

No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...