Followers

Saturday, February 11, 2017

Produk Nurraysa : Jom Kenali dan Ketahui Kelebihan Serta Rahsia Kecantikan Produk Nurraysa !!

Salam siaran buat semua kunjungan ke blog id_ayuni..hehe.. Walaupun dah lama tak bersiaran, namun harapan saya semoga semua sihat-sihat sahaja. 

Ada a good new buat semua terutama NURRAYSA LOVERS! Tak kenal maka tak cinta kan. So, jom kita dekati produk pilihan ramai, iaitu NURRAYSA. 

Selalu dengar kan..*NURRAYSA MESRA WUDHU DAN MESRA SOLAT*😱 Apa tu?🤔

Jom baca kenapa ianya Mesra Wudhu dan Mesra Solat?

😘 *Mesra Wudhu*
🌿 Produk yang mudah dicuci tanpa perlu menggunakan sabun/ make up remover. Hanya cuci berkali kali dengan air biasa sudah mencukupi kerana air boleh menembusi liang roma disebabkan tiada bahan water proof seperti silikon.
😘 *Mesra Solat*
🌿 Selepas berwudhu boleh make up dengan produk Nurraysa kerana tiada bahan terlarang yang tidak halal. InshaaAllah.


Sementara sekarang tengah ada sale ni, jom ramai-ramai shopping Nurraysa. Time sale boleh di katakan harga giler-giler murah berbanding harga biasa. 


Antara produk-produknya adalah seperti Sabun Kolagen, Suplement, Perfume, Set Bodycare, Set Makeup dan Set Skincare.

Jom kita tengok satu-satu yer...

Sabun Kolagen.
Promosi CNY (21 Jan 2017-28 Feb 2017) - RM31 sahaja.
Suplement
Promosi CNY (21 Jan 2017-28 Feb 2017) - RM65 sahaja.




Perfume

Set Bodycare

Set Makeup





Set Skincare

 

Sekarang tunggu apa lagi...jom sama-sama tampil cantik bersama produk muslim yang semestinya HALAL dan lulus dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan yang paling penting ianya bebas dari segala bahan kimia yang merbahaya.

Anda berminat?? Cepat...apa tunggu lagi...!!  Sebarang maklumat lanjut serta pertanyaan boleh hubungi atau (WhatApp) Ida/Ayuni (019-6370185).

Note:
**Harga adalah tertakluk kepada promosi semasa.
**Harga adalah tidak termasuk kos pos/kos penghantaran.
**COD Area: [Kelantan] Melor, Ketereh, Kota Bharu, Kubang Kerian.
**Promosi CNY 21 Jan 2017 - 28 Jan 2017


No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...