Followers

Thursday, January 2, 2014

Tahun Baru - Beg Baru Afif

Salam semua...

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru, 2014. Mudah-mudahan tahun baru akan membawa seribu keberkatan dalam kehidupan kita.

Ha...ini la kisah my little boy, Afif di ambang tahun baru. Sekarang genap la usia Afif 1 1/2 tahun. Happy pulak melihat telatah dia yang masih kecil tetapi lagaknya macam orang besar, menggalas beg ke sana kemari. Beg kecil yang berisikan mainan-mainan dia je. huhuhu...






Bestnya kalau Afif ni dah umur 6 atau 7 tahun. Dah boleh hantar ke sekolah.hehe...Macam best pulak tengok kawan-kawan seusia Ida ni anak dah besar-besar dah. Hmm..Itu lah kelebihan orang yang kawin awal.hehe...Kalau tak jadi macam Ida ni la, usia dah meningkat anak baru umur setahun.hehe... Tak pe la, nanti Afif dah besar baru boleh pergi ke sekolah ek.






Okeh....my hero, my little boy..your age will be up as grow as yours......Hmmm..apa pun semoga anak mama ni jadi orang yang berguna kelak...=)




No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...