Followers

Saturday, January 18, 2014

Bila Terlalu Mengantuk - Afif

Alahai kesian anak mama sorang ni. Mengantuk sangat. Time ni dalam area pukul 9.00 p.m. kot, kat klinik untuk check up Ida demam hari tu. 

Ini la telatah si anak bujang Ida sorang ni sewaktu menunggu giliran untuk masuk jumpa doktor. Dah nampak mukanya macam boring menunggu. Tapi, tak sangka pulak sampai nak tidur kat sini.hehe..

Kalau kat rumah time-time gini bukan dia tidur pun lagi. Selalunya pukul 11.00 p.m. baru tidur, haram nak suh dia tidur awal.




Dalam duk demam-demam pun, naik tersenyum sendirian pulak bila tengok telatahnya yang tidur macam ni kat kerusi menunggu di klinik tu. 

Nasib baik la, menunggu kat klinik swasta ni tak lama. So, tak de la Afif sampai nak tertidur kat situ plak.hehe..





No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...