Followers

Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

21 comments:

  1. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...terima kasih..ok..'ll follow u bck=)

      Delete
  2. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  3. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama :') http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  8. Saya berkunjung dari segmen yang sama dan follow #84 :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    ReplyDelete
  9. jalan-jalan dari segmen yang sama, FOLLOW SINI, #85
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    ReplyDelete
  13. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  14. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  15. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  16. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...