Followers

Monday, January 27, 2014

Bila Saya Demam - Afif

Alahai...kesian anak mama ni. Camni la dia bila demam. Time ni dah bawak pergi klinik. Kalau dia deman mesti lambat sembuh..Kene gunakan 'coolfever' ni sebab suhu badan dah panas. 


Sebelum ni risau jugak suhu badan dia naik mendadak. Kalau dia dah demam macam ni, bertambah manja la dia. Asyik nak beriba, nak buat kerja pun susah... Tak pe la, janji anak mama sihat lepas ni...


Demam-demam dia pun, sempat lagi posed depan camera tu.hehe...Senyuman yang comel..=)



Ini sewaktu Afif demam waktu kecil. Untuk menentukan suhu badan Afif, Ida gunakan forehead thermometer ni. Sesuai untuk dia yang kecil lagi time tu. 


Sama tak? Sama tak? Afif dulu dan sekarang..=)

3 comments:

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...