Followers

Monday, October 28, 2013

Jalan-Jalan dan Makan-makan di KFC, Giant Batu Caves

Alang-alang baru update pasal fast food ni, nak update sekali last few weeks punya cerita. hihi... Ini time bawak Afif kuar jalan-jalan on weekend kat Giant Batu Caves ni. 

Afif suka sangat pergi main kat taman permainan dalam Giant ni. Mana taknya suka naik kereta bergerak yang ada muzik lagu kanak-kanak ni. Specific name untuk kereta ni Ida pun tak sure.



Selalunya time pergi kat hypermarket yang lain kene masukkan duit syiling 50sen baru kereta ni bergerak. Tapi, apa yang best kat playground dalam Giant ni free je. Nak naik lama pun takpe. Afif siap dah pandai tekan sendiri 'button replay' bila kereta tu dah stop bergerak. huhu.. 


Nasib baik kat Giant Batu Caves ni banyak facilities yang ada seperti surau, tempat makan, taman mainan dan macam-macam lagi. Sambil jalan-jalan, bermain serta shopping, lunch kami kali ni plak kat KFC dalam Giant ni. 


Selain dari makan ayam goreng favorite Afif bila makan kat KFC ni ialah kentang putar/mashed potato. Habis 1 bekas kecil tu dia sorang yang makan. :)

Google punya shoot on mashed potato..:p

What ever...seronok spend masa bersama on weekend, lebih-lebih lagi bila tengok si kecil ni gembira dan ceria=)


Mood: Hmm..Enjoy la jugak. Tapi, kalau keluar jalan-jalan tak sah kalau tak makan kat luar kan....huhuhu....




No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...