Followers

Monday, October 28, 2013

Breakfast on the Day at McD

Morning everyone....=)

Sape tak pernah makan kat McD kan..hehe...Breakfast kami pagi ni western la plak. Breakfast kat McD  je, senang kan. Pagi-pagi ni tak banyak lagi kedai yang bukak. So, tempat yang paling senang McD la. 



Actually, kami punya breakfast ni bukan la betul-betul set hidangan breakfast pun. Tapi kira sarapan pagi jugak la untuk kami. 


Bukan apa, kat McD ni ada bubur nasi kan..so Afif boleh makan. Alhamdulillah, walaupun tak habis semangkuk pun bubur nasi tu tapi banyak jugak dia makan :) 

Tidak ketinggalan jugak  Icecream Sundae Mcdonald kegemaran Afif dan jugak mama. Emmm..Delicious=)


p/s: Apa pun, enjoy join sarapan korang, tak kira dengan menu ape pun ek...=)




No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...