Followers

Tuesday, October 8, 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Salam....
Kali ni nak join 1st Giveaway by Miss Fluffy ni. Syarat-syarat dia simple je. Korang yang nak join boleh la join skali..:)
Sambil tambah kenalan, mungkin juga dapat menang hadiah kan...InsyaAllah..:)
Nak join...Clik bannar di atas..

Cuma perlu follow syarat² penyertaan ini:
1. Buat entry bertajuk "1st Giveaway by Miss Fluffy"
2. Copy dan paste banner di atas ke dalam entry dan linkkan semula kesini.
3. Publish entry anda. 
4. Tinggalkan link entry anda diruangan komen entry ini.
5. Like page Facebook (optional) 
 Senarai Hadiah:
  • 1 x Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37
  • 1 x Pallazo Pant
  • 2 x Pashmina
  • 1 x Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan
  • 3 x 5 keping Shiseido Mask setiap seorang
  • 2 x Topup RM5 setiap seorang

Pemenang akan dipilih melalui random.org
Giveaway ini akan tamat pada 27 Oktober 2013. Good luck kawan!! :)

Ida ucapkan selamat join giveaway n good luck juga okey. 

14 comments:

  1. hai asmar dtg follow balik nie...salam kenal yer....
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

    Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

    -Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

    ReplyDelete
  3. salam kenal & gud luck for the GA..follow anda kembali... =)

    ReplyDelete
  4. gud luck ida!
    jenjalan mlm sni :)

    ReplyDelete
  5. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  6. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    1st-giveaway-by-miss-fluffy

    follow sini juga-24

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...