Followers

Tuesday, November 18, 2014

Ulang Tahun Perkahwinan Ketiga: Simple Tetapi Penuh Makna

Pejam celik, pejam celik rupanya dah masuk ulang tahun perkahwinan Ida dan suami yang ketiga dah.Sedar tak sedar jugak Afif pun dah besar dah. Dah berusia 2 tahun lebih.

Tak perasan, sibuk duk melayan kerenah Afif setiap hari sampai terlupa. Terbalik pulak, selalunya isteri yang selalu ingat tarikh-tarikh penting macam ni, tapi kitaorang ni terbalik pulak..hehe....Alih-alih, husband yang terpaksa ingatkan, anniversary perkahwinan kami..huhu..

Sambutan ulang tahun perkahwinan kali ini cukup simple, kerana kami masing-masing sibuk memandangkan kami baru sahaja pindah rumah. Banyak benda yang nak kene settle. Husband pula, masih lagi kene menyesuaikan diri dengan tempat kerja baru. 




Namun begitu, Ida tak lupa untuk celebrated walaupun secara sederhana. So, ini lah yang sempat masak sempena anniversary kali ni, bihun goreng bersama keropok dan most special is cocktail drink. 


Hadiah?? Ermm...hadiah..rahsia..=) Whatever special quote for my lovely husband on Instagram:
"Teman semasa sakit, sihat, menangis dan ketawa. Tempat mengadu dan meluahkan rasa..tempat bermanja pengubat duka..My best partner, husband and soulmate..Love3 u much..No other present special rather than ur'self is my best present..♡Happy 3rd anniversary♡"
Walauapapun semoga Allah s.w.t melimpahkan rahmat dan keberkatan ke atas keluarga kami. Amin...^_^ 



6 comments:

  1. tahniah dan semoga terus berkekalan sehingga ke jannah...

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan buat Ida & Suami...semoga makin lama ikatan..semakin kuat dan matg dlm melayari rumah tangga,,,

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun perkahwinan sis. :)

    semoga sentiasa bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  4. tahniah kak ida.. semoga terus berkekalan utk selamanya :)

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...