Genius aulad


Followers

Wednesday, November 19, 2014

Beli Panduan Lengkap Haji dan Umrah Online

Rasanya semua umat Islam mempunyai impian dan cita-cita untuk memenuhi rukun Islam yang ke-5, iaitu menunaikan Ibadah Haji bagi yang mampu. Manakala, Ibadah Umrah pula adalah ibadah sunat yang sangat-sangat dituntut bagi sesiapa yang mampu. Jadi memang patut kita membuat persedian dengan sekurang-kurangnya kita mengetahui sedikit sebanyak mengenai ibadah haji dan umrah ni. 

Sekarang banyak buku-buku boleh dibeli secara online  iaitu menerusi ebook sahaja. So, jimat masa dan tenaga untuk ke kedai buku semata-mata utuk membeli sebuah buku. 

Sebenarnya ebook panduan haji dan umrah ni amat berguna bukan sahaja untuk mak ayah kita, malah untuk rujukan kita sendiri. Siapa tahu, ada rezeki boleh la kita menunaikan ibadah haji atau umrah ketika usia kita masih muda.


Terdapat begitu banyak panduan Haji dan Umrah yang terdapat sekarang ni, tetapi setelah diselidik, rasa lebih tertarik dengan ebook Panduan Lengkap Haji & Umrah yang ditulis oleh Ustaz Abd Rahman bin Jamaan iaitu seorang penulis yang terkemuka dan tidak asing lagi tentang persediaan-persediaan asas jemaah haji dan umrah untuk ke tanah suci serta banyak lagi panduan-panduan lain mengenai haji dan umrah.

Panduan ini boleh didapati secara direct di web panduanhajiumrah.com. Ianya sebuah naskah yang harus dimiliki kerana ianya merupakan edisi eksklusif yang terbitkan khas untuk memberi panduan terutama yang ingin mempelajari ibadah ini secara mendalam dan menaman semangat untuk melaksanakannya suatu hari nanti. 

Harga ebook ini adalah RM90.00 dan ianya amat berbaloi kerana ianya disertai dengan bonus/percuma:
  • Nota Ringkas Panduan Haji & Umrah yang mudah anda bawa ke mana-mana sahaja.
  • Himpunan doa-doa yang digunakan di dalam perlaksanaan ibadah Haji & Umrah yang senang dirujuk.
  • 3 Kisah perjalanan dan pengalaman jemaah-jemaah yang boleh dijadikan pengajaran dan teladan.

Apa yang menarikknya sekarang masih promosi, pembelian ebook ini membolehkan kita layak secara automaik menjadi ahli vip dalam forum Eksklusif BelajarBahasaArab.com secara PERCUMA.

Apa pula forum Eksklusif BelajarBahasaArab.com ni? Haa..dalam forum ini, diberi kelebihan untuk mengajukan apa sahaja isu berkaitan Ibadah Haji & Umrah dan pembelajaran Bahasa Arab. Segala pertanyaan akan di jawab dan dibincangkannya bersama-sama. Di sini juga, boleh berkongsi cerita, atau apa sahaja persediaan dan pengalaman melaksanakan Ibadah Haji & Umrah serta pembelajaran Bahasa Arab. Menarik bukan? Jadi, kita berpeluang untuk berkomunikasi sesama ahli-ahli forum yang lain dan dapat mempraktikkan ilmu yang diperolehi.

Menerusi website panduanhajiumrah.com juga kita boleh melihat sendiri testimoni pembeli-pembeli yang lain. Ternyata panduan ini sememangnya bagus dan amat berguna. Jadi memang confirm la untuk dapatkan ebook ni!! 

Apa la salahnya membeli ebook ini untuk kita sama-sama membina keyakinan dan menguasai perlaksanaan ibadah haji dan umrah kan. Semoga suatu hari nanti akan diperkenankan untuk menunaikan haji yang mabrur. InsyaAllah...


Untuk maklumat lanjut boleh terus ke web www.panduanhajiumrah.com No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...