Followers

Sunday, November 23, 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

Salam Kenal!!

Jom Blogwalking=)
Follow blog kisahkita-story
dan 
Follow G+ +Ida Yuni 

Tinggalkan link korang untuk Ida follow.
Mood nak blogwalking skang ni!

Jom join ramai-ramai yer...

Terima kasih..xoxo=)

7 comments:

  1. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan dri segmen yg sama :) selamat bersegmen awak :)

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan...selamat bersegmen yeee (^_^)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :) singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #396

    ReplyDelete
  6. hai singgah sini sambil klik nuff ads Marigold UHT :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...