Followers

Tuesday, November 18, 2014

Birthday Cake Mama dan Afif 2014

Tahun 2014 ni merupakan tahun yang penuh dengan "kesibukan". hehe...Semuanya tak sempat nak buat, sampaikan semua entry banyak yang tersadai. By the way, sebelum habis tahun ni, nak jugak update gambar birthday cake sewaktu disambut sekali mama dan Afif. 



Happy birthday buat anak mama sorang ni, Afif (2 tahun) dan besar dan penuh dengan pelbagai ragam dan kerenah tersendiri. 



Walau apa pun, terima kasih yang tidak terhingga buat en. husband kerana belikan kek ni dan sama-sama celebrate birthday kami...:)



No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...