Followers

Monday, November 17, 2014

Cheque Kedua dari Nuffnang

Alhamdulillah..rezeki ciput dari berblog..=) Ini cheque kedua dari Nuffnang bertarikh 03/11/2014. Baru je suruh en. husband pergi bank in..;p 

Kali ni laju sedikit dapat cash out earning dari Nuffnang. Ada improvement..hehe...Seronok juga rupanya berblog ni, dapat juga income walaupun tak seberapa. 


Apapun terima kasih En. Nuff. kerana tidak putus-putus memberi campaign-campaign yang baru setiap masa. 


Terima kasih  juga kepada pengunjung-pengujung blog dan rakan-rakan blogger yang menyinggah ke blog Ida yang tak seberapa. 


Rakan-rakan blogger yang selalu blogwalking tu, terima kasih Ida ucapkan dan maaf la kalau tak sempat nak blogwalking korang semula, sebab terlalu banyak kekangan sejak kebelakangan ini. Tengok la, tak banyak pun new post setiap bulan. Menyedihkan..sob,sob...:(

Walau apa pun, don't worry...InsyaAllah Ida akan blogwalking semula bila ada masa nanti...=)



8 comments:

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...