Followers

Wednesday, November 13, 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

Salam.. 

Korang minat KPOP?? Nak hadiah yang berunsurkan KPOP?? Jom Join! 

 5th November 2013 - 25th November 2013 (11.30pm)


Mengenai blogger : Sally Samsaiman nampaknya penggemar warna biru. Tengok sahaja blognya, cantik dipenuhi warna biru serta dirinya juga memakai baju dan tudung yang juga bewarna biru. Nice color..Awesome blog sama seperti tuannya yang juga peminat Adam Levine, Taufik Batisah & Jung Yong Hwa. Salam perkenalan okey..Ida juga penggemar warna yang sama. Sejuk mata memandang, sesejuk mata memandang hero-hero korea yang handsome..=)


5 comments:

  1. gud luck!
    nnti sempat MG join ..
    skank tenet slow lak nk update blog ...
    BW je arini ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..tu la..hjn2 ni selalu je tenet slow..

      Delete
  2. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  3. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. singah sini dari segmen yg sama.. good luck yer...

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...