Followers

Tuesday, November 26, 2013

Mommycha 1st Giveaway



Salam...

Tertarik nak join Mommycha 1st Giveaway ni... mommy & baby moments giveaway. Suke gitu..boleh letak gambar Afif yang comel..:)




So, ini la gambar pilihan untuk giveaway ini. Ha....comelkan Afif. hehe..Gambar ni special diambil oleh papanya sendiri yang aksi mengambil gambar menghadap ke atas gitu..so nampak la muka kami yang berlatar belakang 'pokok pinang' (x sure nama pokok).

Tempat ni ialah kat Taman Metropolitan, Kepong a.k.a Taman Layang-layang. Happy dapat buat Afif ceria dan gembira. Lihatlah sendiri wajahnya yang senyum comel. Sebenarnya dia gelak tu.  Macam comel je kan.kan.kan..hehe... This is our best moment:))




Nak join klik:

G.I.V.E.A.W.A.Y

Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)






3 comments:

  1. Hello I'am Chris !!
    This is not a "spam"
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    World-Directory 190 countries in the world! and thousands of blogs
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    You can forward this invitation to your friends

    PLEASE IMPERATIVE !
    Registration for the "Directory" blog, are free.
    We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
    **********************************************

    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, crafts, cooking, paintings
    The Competition is open

    ReplyDelete
  2. hi dear :)
    tq join mommycha punya GA.
    alahai comeynye Afif tu.
    riang ria jek muka dia....
    gerammm tengok.
    insyaallah ade rezki boleh menang tau.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jgk...insyaAllah ada rzki utk afif=)

      Delete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...