Followers

Saturday, May 3, 2014

Senarai Pemenang Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Assalamualaikum w.b.t...

Saat dan ketika yang di tunggu-tunggu telah pun tiba. Sebagaimana yang telah dijanjikan Ida akan umumkan pemenang-pemenang yang bertuah Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita.

Pemenang yang bertuah akan dipilih dengan bantuan random.org mengikut senarai no. 110 orang perserta pada [Senarai Peserta Simple 1st Giveaway]. Diharap ianya adil dan memuaskan hati semua peserta yang join. 

Memandangkan ini adalah GA yang pertama yang anjurkan sendiri, Ida percaya ianya tidak boleh lari dari pelbagai kekurangan dan kedaifan. Pandangan dan comment korang amat lah dialu-alukan bagi membantu memperbaiki untuk next GA pada masa-masa yang akan datang. InsyaAllah...ada rezeki, boleh la buat GA lagi..=)

Kepada para pemenang tahniah diucapkan dan bagi yang kurang bernasib baik mungkin ini bukan lagi rezeki dan jangan serik untuk join GA lagi selepas ini kerana yang penting ukhwah antara rakan-rakan blogger adalah hadiah yang amat bernilai=)

Pemenang akan memenangi hadiah-hadaih sebagaimana [Senarai hadiah] berikut. So, tanpa membuang masa lagi jom kita tengok pemenang-pemenang GA ni. Pemenang-pemenangnya adalah:

Pemenang Pertama (Kain Pasang (100% Crepe Silk)



Pemenang ke-2 (Shawl )



Pemenang ke-3 (T-Shirt -Bandung) 



Pemenang ke-4 (Fridge Magnet-Bandung) 



Pemenang ke-5 (Fridge Magnet-Pulau Pangkor)


Para pemenang dikehendaki menghantar butiran sebagaimana dibawah ke FB Message Page Blog Kisah Kita.

Nama:
Alamat:
No.Tel:
Pemenang ke berapa dan hadiah dimenangi:
No. dan Link url penyertaan:

Bagi melancarkan proses pengeposan hadiah dibuat, pemenang hendaklah hantarkan detail tersebut dalam tempoh masa 7 hari dari tarikh pengumuman ini dibuat. (Bukan apa, senang nak pos hadiah sekali gus..:p)

Nway..tahniah sekali lagi..=)

Wassalam...




18 comments:

  1. tak ada rezeki. btw tahniah kpda pmenang :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah menang... terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Alhamdulillah. Tahniah. Moga semakin mencurah-curah rezeki y dtg...

    ReplyDelete
  4. syukur menang! thank you ^^,

    ReplyDelete
  5. tak da rezeki.. tahniah buat pemenang..:)

    ReplyDelete
  6. alaa.. tak sempat nk join. bestnya pha is dpt t-shirt. tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada yang menang! :)

    Mungkin nasib anda pada Mini Topup Giveaway saya kot?

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html?m=1

    GA ini tamat pada 04 JUN 2014. =)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang ye..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. rezeki.. thanks..

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...