Followers

Thursday, May 22, 2014

Ragamnya Nak Pakai Stoking

Tak habis-habis lagi cerita mengenai anak mama sorang ni, Afif. Dah la sekarang ni selalu bangun awal. Pagi-pagi dah bangun, sebelum papanya pergi kerja. Bila dia tengok papa pakai stoking, nak jugak dia pakai sama. Soronok dapat pakai stoking papa punya..Aduuhh...




Bila ditanggalkan terus menagis, nak jugak pakai stoking. So, mama gantikan stoking papa dengan stoking Afif sendiri. Haa...baru muat dan padan. 



Gembira dia dapat pakai stoking. Mungkin kecik-kecik dulu dia dah lupa yang dia pun selalu pakai stoking. That's why sekarang bila nampak stoking dia teruja nak pakai, tak kira masa, walaupun waktu tengah hari dan cuaca panas!!


Haaii...layan je la..janji dia happy bermain dan tak meragam...=)



2 comments:

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...