Followers

Friday, May 9, 2014

Pos Hadiah Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Salam..

Di pagi hari Jumaat yang penuh dengan kerahmatan dan barakah ini, kita masih lagi menghembuskan nafas pinjaman dari-Nya. Marilah kita sama-sama memanjatkan rasa syukur dan berdoa semoga segala tugasan kita berjalan dengan lancar.  


Ok..Sebut mengenai hadiah untuk dipos ni, sebenarnya dari semalam lagi Ida dah packing siap-siap hadiah-hadiah Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita. So,  pagi ni cuma tunggu pejabat pos buka untuk pos hadiah.hehe..(haa....terharu tak,terharu tak..huhu).



Memandangkan hari ni dah hari Jumaat, mungkin hadiah-hadiah ni akan sampai next week la..Harap semua hadiah-hadiah ni selamat sampai ke tangan pemenang masing-masing.. So, pemenang-pemenang harap bersabar yer...

Ok..apa pun have a good day semua, happy dan ceria selalu!! 






5 comments:

  1. xsabar nak dapat hadiahnya hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh ! tahniah semua yang bakal menerimanya.. konpem tak sabar menunggu sampai kt umah.. salam jumaat :)

    ReplyDelete
  3. mesti pemenang tak sabar menunggu..hehehe..

    ReplyDelete
  4. semoga sampai dengan selamat... sabar juga neh... :D

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...