Followers

Tuesday, June 11, 2013

Jalan-jalan ke Putrajaya

Salam..

Ini satu lagi kisah jalan-jalan bersama-sama adik-adik saya time cuti sekolah hujung tahun lepas. Datang ke sini juga merupakan kali pertama buat dorang. 


Kami sempat singgah ke Masjid Putarajaya ni. Tengok la, bukan main posing lagi dorang. 



Ini adik saya yang cute dan comel. Kesian tengok dia jadi macam bintang popular pulak. Ada la tourist yang datang ke sini request nak bergambar dengannya. Dari jauh kami perhatikan telatah mereka. Merah padam muka adik saya tu, malu gak nya....(",)




Apa pun katanya dorang happy datang ke sini. Ok la.....:)






No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi komen. Komen anda akan dibalas dalam masa yang terdekat. Elakkan comment yang berbentuk pengiklanan atau spam. Jika berminat untuk meletakkan iklan sila hubungi saya untuk tempahan iklan. Harap dapat menghormati hak milik personal blog ini. Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...