Followers

Monday, February 10, 2014

Pertama Kali Membuat Kek Tiramisu

Ha...ini la kek tiramisu yang first time Ida buat. Walaupun agak kurang menjadi, tapi rasanya sedap jugak. Biasala first time buat kan..hehe...








Hiasan serbuk koko terus menjadi basah. Hadui...ini la yang meyebabkan kek Ida kali ni nampak tak cantik. Walau apapun good try...(saja nak bagi support untuk diri sendiri).hehe...


Untuk hiasan Ida gunakan serbuk koko dan biskut roller perisa coklat yang panjang-pangjang tu. 



Okey, untuk resepi kek tiramisu ni boleh la tengok kat resepi kek tiramisu yang second time Ida buat. Kali ke-2 buat baru menjadi ^-^




4 comments:

  1. oo..macam tu ye jadinya...nak try buat..tapi takut tak jadi...

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...

    Suka sgt kek tiramisu..boleh la try nanti..

    Jom singgah ke blog akak if sudi. Thx :-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...