Followers

Monday, February 10, 2014

Birthday Cake's Husband-Strawberry Chocolate 29th

Happy Birthday yang ke-29 buat suami tersayang...=). Sebagaimana yang dijanjikan tahun ni nak buat birthday kek sendiri untuk suami. Kek pilihan Ida untuk birthday husband kali ni ialah Strawbery Chocolate Moist yang ala-ala romantis gitu. hehe... Ada strawbery yang dicelup dengan chocolate dan ditabur dengan chocolate chip. 


So, ini lah birthday wishes of the day (Feb 5, 2014) di FB. Rasanya masih belum terlambat nak buat birthday wishes kat blog pulak.hehe..Maklum la, tak sempat nak terus update, busy sebab baru lepas balik kampung cuti Chinese new year sebelum ni.  


Macam tak percaya pulak Ida boleh buat kek coklat yang sebegini..hehe..(puji diri sendiri). First time jugak buat. Nasib menjadi. =)



Walaupun celebrate ala kadar je bersama anak (Afif), tapi tetap Ida happy sebab sempat jugak buat kek ni. Sedap jugak rasa kek coklat ni. Boleh tahan la walaupun tulisan atas kek tu agak senget-senget sket.hehe... Alhamdulillah husband pun suka dan cakap sedap...=)



Untuk resepi kek coklat moist ni, boleh la tengok kat resepinya kat sini. [Resepi Kek Coklat Moist - Strawbery Coklat]





Once again, "happy Birthday Buat Husband Ida" ^_^






No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...