Followers

Thursday, December 26, 2013

Pavlova Dessert - Buah Tangan Untuk Adik

Salam....

Pavlova lagi. Kali ni Ida tak nak share resepi, tapi kalau nak tengok resepi boleh la tengok resepi Pavlova yang Ida dah update kat sini [Resepi Pavlova Yummy!].  


Okey, ini la hasil pavlova yang Ida buat untuk dijadikan buah tangan untuk adik-adik Ida kat Perak. Diorang teringin benar nak makan Pavlova. So, Ida buatkan la sebijik. Sedap Pavlova ni. Sekali hadap je habis. Tak jemu makan.hehe...



Siap masuk dalam kotak nak bagi dorang. Special kan.hehe...Alhamdulillah dorang suka makan. Suka masak bila ada orang yang suka makan ni kan..hehe..


Happy pulak tengok dorang makan. Tak pe la, lain kali boleh buat lagi. =)




6 comments:

  1. wahhhhhh sedap nyer..nak jgak..hehe ^^

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak tp MG kurg suka pvlova sbb manis sgt
    xmnsi buat nnti org lain xsuka kalau xmnis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sendiri, makan sendiri MG..sukatan gula pun ikut selera sendiri..hehe...

      Delete
  3. nyum2 sedap..tb pernah buat tp tuh la xcnntik..xjd bulat pn..mcm selekeh lak rase hehe tp nasib rase mabelesss

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...