Followers

Tuesday, September 23, 2014

Cheque Pertama dari Nuffnang

Lama betul nak up satu entry pasal cheque dari Nuffnang ni. Sebelum ni Ida tak dapat nak update blog buat sementara waktu, ekoran dari sibuk dan laptop plak yang rosak. 

So, sekarang Alhamdulillah semua dah recover balik. Thanks untuk en. husband..;) 

Haa...ini la cheque yang pertama di terima dari Nuffnang, hasil berblog yang tak seberapa. Ida sebenarnya bukan nak menunjuk-nunjuk cheque ni. Tapi, sekurang-kurangnya ada jugak la kesinambung dari entry yang sebelum ni tentang Cara-cara: Cash Out Account Nuffnang Kali Pertama.

Alhamdulillah dapat jugak cheque dari Mr.Nuffnang ni. Bangga jugak la, kerana dapat jugak hasilnya. Bagus juga ada income dari nuffnang ni, sekurang-kurangnya ianya akan membuahkan lagi semangat untuk berblog.


Cheque ni dah lama dapat, InsyaAllah tak lama lagi cheque yang ke-2 pula akan menyusul. Alhamdulillah..syukran:)

8 comments:

  1. Tahniah. Blogging sambil dapat income pasif, okay la tu kan...
    Hehehe...keep blogging~

    ReplyDelete
  2. tahniah.. income sampingan kan.. )

    ReplyDelete
  3. yeay! sally pun dah cashout tapi belum dapat check sampai sekarang :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.. ida,

    mselim3 dah cash out gak tp cek blom sampai lagi...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Wksalam..Terima kasih..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...