Followers

Sunday, April 23, 2017

DROPSHIP NURRAYSA DIPERLUKAN BERNIAGA TANPA MODAL

Salam...


Haii korang..nak cari duit poket atau terus menjadi pendapatan tetap korang?? Siapa tahukan rezeki memihak pada korang. Belum cuba, belum tahu tau. Apa yang penting mesti positif diiringi dengan usaha dari diri kita sendiri. 





Dekat website, media sosial semua dah heboh sale untuk raya uolls.. Apa persediaan korang. Jom cari duit raya...Hakak mengalu-alu sesiapa yang ingin menjadi dropship Nurraysa. Yang jauh ke yang dekat ke tak jadi masalah. 





JOM CARI DUIT RAYA ! 💰


“PERHATIAN:

‘’DROPSHIP DIPERLUKAN BERNIAGA TANPA  MODAL’’

     ❤️ TAPI UNTUNG BESAR❤

Kami sedang mencari Dropship yang betul betul serius yang nak tambah pendapatan sahaja.Yang rajin dan ada usaha.Yang betul betul nak gaya hidup dari biasa ke luar biasa!

Nah..Nak bagi korang kira-kira sikit...
InsyaAllah korang pun boleh berjaya..yang penting kene ada kemahuan dulu, di situ ada jalan. Betul tak..

Nak lagi best???

kami akan masukkan anda ke dalam support group.Dan kami akan berikan tips marketing.Kami tak akan biarkan anda terkapai kapai sendiri.

Yang penting USAHA,RAJIN dan ADA KEMAHUAN!!!.



====================
KELEBIHAN DROPSHIP
====================

❌Tak perlu keluar modal

❌Tak perlu simpan stok

❌ Tak perlu pos barang

✔ Komisen sehingga RM 10/item

✔ hanya perlu buat promosi dan jualan kami poskan order

✅Percuma cara close sale

✅ Cara handle customer

✅ Teknik online dan offline

✅Bahan bahan/testimoni promosi kami sediakan

✅Reward kepada yg buat jualan tertinggi.

✅ Produk berkesan dan repeat order tinggi.

===================
SIAPA YANG LAYAK??
===================

✔ Suri rumah yg ingin tambah pendapatan

✔ student yg ingin tambah side income

✔ penjawat awam dan swasta

✔yang ingin merancang untuk berhenti kerja


➡ Matlamat kami adalah mencipta usahawan yang berjaya dalam bidang perniagaan

👉 PERHATIAN : Hanya Terhad 30 orang sahaja. Jangan Lepaskan Peluang!!

====================
DAFTAR SEKARANG !!!
=====================

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

⏩Whatsapp “DROPSHIP” ke 0196370185

P/s : Boleh tinggalkan TEL no atau terus whatsapp di no DIATAS untuk respon segera.


Jom!! Jangan lepaskan peluang ini, korang yang di Kelantan sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas, dan Kubang Kerian sangat di alu-alukan. Direct dengan hakak okey..Ayuni - 0196370185






Related Info boleh ke:

>> Nurraysa Beauty



COD Produk Nurraysa Sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian.

Salam uolls..

Nurraysa sana sini sekarang ni kan. Demam produk Nurraysa..Uwaaa.. Produk Nurraysa kian dikenali ramai sekarang ni. Sudah banyak testimoni pengguna-pengguna yang rata-rata puas hati. Hampir seluruh Malaysia malah di Singapore dan negara-negara jiran terdekat produk ini kian dikenali dan semakin mendapat tempat dihati pengguna-pengguna.


Rangkaian produk-produknya semakin menitip populariti di bibir-bibir pengguna. Produk Nurraysa mengukuhkan lagi tapak produk muslim dengan pertambahan bilangan produk-produk baru seperti kurma, jamu, supplement dan sebagainya. 

Bagi memudahkan pengguna-pengguna membeli produk Nurraysa hampir setiap kawasan ada wakil agent dan stokis yang berdaftar. Walaubagaimanapun, jarak bukan penghalang, bagi yang jauh boleh dapatkan produk Nurraysa secara online dan delivery melalui pos. Zaman sekarang, zaman online kan..:) 

Namun, rata-rata pengguna suka untuk dapakan produk melalui 'delivery service' lebih jimat kos pos. Haa..ini yang duk intro panjang lebar ni..=p Nak bagitahu semua warga Kelantan yang berada di sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian yang ingin membeli dan ingin mendapatkan produk Nurraysa boleh la contact hakak okey..

WhatsApp:

Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185


Maklumat lanjut boleh juga ke Nurraysa Beauty.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...