Followers

Sunday, April 23, 2017

COD Produk Nurraysa Sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian.

Salam uolls..

Nurraysa sana sini sekarang ni kan. Demam produk Nurraysa..Uwaaa.. Produk Nurraysa kian dikenali ramai sekarang ni. Sudah banyak testimoni pengguna-pengguna yang rata-rata puas hati. Hampir seluruh Malaysia malah di Singapore dan negara-negara jiran terdekat produk ini kian dikenali dan semakin mendapat tempat dihati pengguna-pengguna.


Rangkaian produk-produknya semakin menitip populariti di bibir-bibir pengguna. Produk Nurraysa mengukuhkan lagi tapak produk muslim dengan pertambahan bilangan produk-produk baru seperti kurma, jamu, supplement dan sebagainya. 

Bagi memudahkan pengguna-pengguna membeli produk Nurraysa hampir setiap kawasan ada wakil agent dan stokis yang berdaftar. Walaubagaimanapun, jarak bukan penghalang, bagi yang jauh boleh dapatkan produk Nurraysa secara online dan delivery melalui pos. Zaman sekarang, zaman online kan..:) 

Namun, rata-rata pengguna suka untuk dapakan produk melalui 'delivery service' lebih jimat kos pos. Haa..ini yang duk intro panjang lebar ni..=p Nak bagitahu semua warga Kelantan yang berada di sekitar Melor, Ketereh, Kok Lanas dan Kubang Kerian yang ingin membeli dan ingin mendapatkan produk Nurraysa boleh la contact hakak okey..

WhatsApp:

Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185
Ayuni - 0196370185


Maklumat lanjut boleh juga ke Nurraysa Beauty.

No comments:

Post a Comment

NOTE:

Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen. Harap apajua kandungan dalam blog ini dapat memberi manfaat kepada pembaca semua. Happy reading, happy blogging!! Terima kasih...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...